Kreutzer Martin Platt Mage På 28 Dagar

Kreutzer Martin Platt Mage På 28 Dagar
Kreutzer Martin Platt Mage På 28 Dagar
Beskrivning av Kreutzer Martin Platt Mage På 28 Dagar

Besegra matfettet en gång för alla och bli 5 centimeter smalare om midjan och 4 kilo lättare på bara 28 dagar. Det enda som krävs är att du följer bokens instruktioner dag för dag och fokuserar på tre områden: kost motion och motivation.

I boken får du ett komplett 28-dagarsprogram med:
– läckra och enkla recept för alla dagens måltider
– träningsprogram som arbetar direkt mot mag-fett
– dagliga tips för motivationen som håller dig på rätt spår

Du får också all den kunskap du behöver om hur du skickligt överlistar kroppens försvarsmekanismer och får den att släppa sina fettdepåer utan att du känner dig hungrig och trött. Så gläd dig åt att du kan se fram emot att hoppa i bikinin och nya jeans snart utan att behöva irritera dig över envisa bilringar!

Martin Kreutzer är expert på hälsa träning och motivation. Han vägleder varje år flera hundra människor i hur de ska göra för att gå ned i vikt och få en platt mage komma tillrätta med matsmältningsproblem få bättre kolesterolvärden och en bättre fysisk form. Från 1998 till 2011 näringskonsult vid Institutet för Human Nutrition vid Köpenhamns universitet som specialist på aptitreglering och fetma. Föreläsare och skribent bl.a. i I FORM och Aktiv Träning och författare till flera böcker. Är själv hängiven uthållighetsatlet och ägnar sig åt mountainbike terränglöpning triathlon maraton m.m.

Anne Larsen är kokboksförfattare och matskribent. Hon har omsatt Marin Kreutzers kostfilosofi om bra proteiner hälsosamma fetter grönsaker och fullkornsprodukter i inbjudande och enkla recept som du bara kan hugga in på.

Läs mer om Kreutzer Martin Platt Mage På 28 Dagar...


Sök bästa pris på Kreutzer Martin Platt Mage På 28 Dagar hos: