Kragh Jakobsen Rasmus Hjärnans Mysterier

Kragh Jakobsen Rasmus Hjärnans Mysterier
Kragh Jakobsen Rasmus Hjärnans Mysterier
Beskrivning av Kragh Jakobsen Rasmus Hjärnans Mysterier

Låt din hjärna förstå sig själv!

Var med om hur en tanke blir till hur hjärnan hanterar ett synintryck och hur en känsla väcks till liv. Nya skanningstekniker ger oss inblick i det som har kallats den mest komplexa strukturen i hela universum: vår egen hjärna.

Den mänskliga hjärnan är det mest avancerade som naturen någonsin har skapat. Hjärnans mysterier innehåller de nyaste rönen och skildrar de utmaningar som forskarna ständigt ställs inför i sin jakt efter att förstå hjärnan fullt ut.

Läs om:
Den komplexa hjärnan
Hjärnan och din personlighet
Intelligensens många ansikten
Samspelet mellan sinnena
En titt in i hjärnan
Hot mot hjärnan

Boken är producerad av samma människor som står bakom tidskriften Illustrerad Vetenskap och man har tagit fasta på att förklara komplicerade samband så att alla kan förstå. Förutom en mängd informativa ritningar och tydlig steg-för-steg grafik finns många praktiska fördelar med denna bok vilket förhöjer läsupplevelsen. Bl.a.:
– visas detaljer och principer med överskådliga 3D-illustrationer
– ingår ett särskilt nyckelordsavsnitt där facktermerna får en förklaring

Tack vare det lättförståliga språket och den mycket visuella layouten passar boken till hela familjen allt från vetgirig skolungdom till nyfikna som vill få en inblick i det mysterium som i århundraden har fascinerat forskare och biologer mer än något annat mänskligt organ.

Läs mer om Kragh Jakobsen Rasmus Hjärnans Mysterier...


Sök bästa pris på Kragh Jakobsen Rasmus Hjärnans Mysterier hos: