Klötzke Gert Soppor Och Bröd

Klötzke Gert Soppor Och Bröd
Klötzke Gert Soppor Och Bröd
Beskrivning av Klötzke Gert Soppor Och Bröd

Soppa och bröd kan vara en fantastisk vardagsmiddag men också en riktig festmåltid. I denna bok delar den mångfaldigt prisbelönte kocken Gert Klötzke med sig av mer än 50 av sina bästa recept på hur vi kan ge soppan det extra den förtjänar. Här finns allt från det traditionella till det nydanande – och det härliga bröd som höjer smakupplevelsen. Du får läsa om soppans grund – buljongen – liksom spännande tillbehör som skum oljor och röror. En soppa kan serveras kall eller varm – i en tallrik en mugg eller varför inte som en shot? Soppan går att variera i det oändliga helt efter önskemål.

Gert Klötzke är gastronomisk rådgivare till Nobelkommittén och har under sitt mer än 50 år långa yrkesliv vunnit ett 20-tal priser däribland Årets kock 1986. Han har coachat både det svenska och finska kock-landslaget (ett VM- och två OS-guld). Sedan 1999 är han professor i gastronomi vid restauranghögskolan vid Umeå universitet där han också utnämndes till hedersdoktor 2014. Han har skrivit ett flertal böcker däribland Smörgåsbord (Bokförlaget Max Ström 2009).

Brödrecepten är skrivna av den prisbelönte bagarmästaren Magnus Johansson. Han har många års erfarenhet som chefskonditor både på Berns och på Operakällaren och som medlem av Svenska kocklandslaget har han även vunnit guld i matlagnings-OS.

Tillsammans har de skapat den ultimata sopp- och brödboken.

Läs mer om Klötzke Gert Soppor Och Bröd...


Sök bästa pris på Klötzke Gert Soppor Och Bröd hos: