Klingmalm Björn Mellan Liv Och Död

Klingmalm Björn Mellan Liv Och Död
Klingmalm Björn Mellan Liv Och Död
Beskrivning av Klingmalm Björn Mellan Liv Och Död

mellan liv och död är en 388 sidor lång dagboksroman skriven i ögonblick då världen rämnade och livsviljan sattes på prov. Allt tog sin början med min och min frus separation och den livshotande sjukdom leukemi jag drabbades av. Jag började skriva dagbok. Huvudsyftet var att skriva av mig sorg och oro. Men jag ville också lämna efter mig en levande berättelse att läsas av mina nära och kära. Kanske skulle någon olycksbroder eller -syster kunna få nytta av att ta del av mina erfarenheter. Jag var 37 år ung med två underbara barn som borde få ha sin pappa med sig genom uppväxten. 237 dagar efter dödsdomen som jag först upplevde det välkomnades jag hem av världens mest tappra och underbara barn – och min före detta hustru.

Arton år senare lever jag nu ett friskt och lyckligt liv som nyförlovad och ser framtiden an med stor tillförsikt. Den ganska självsäkra utåtriktade och positiva sällskapsmänniskan Björn från 1994 dog nog med sin sjuka benmärg under en intensiv cellgiftsvecka. Han blev på många sätt pånyttfödd och formades så sakteliga till en ny och kanske bättre människa. Mindre yvig i gesterna mer eftertänksam och något djupsinnig skrev jag i dagboken 1994. Det stämmer i varje fall till en del även år 2011.
Björn Klingmalm

Läs mer om Klingmalm Björn Mellan Liv Och Död...


Sök bästa pris på Klingmalm Björn Mellan Liv Och Död hos: