Kling Mattias Only Young Twice – Historien O…

Kling Mattias Only Young Twice – Historien O…
Kling Mattias Only Young Twice – Historien O…
Beskrivning av Kling Mattias Only Young Twice – Historien O…

Kling är kung!
SVT Gomorron

Få svenska rockband kan mäta sig med Europes framgångar. Totalt har Europe sålt över 20 miljoner album över hela världen. I slutet av 80-talet turnerade de med Def Leppard spelade med Bon Jovi och Skid Row och sålde miljontals skivor även i USA.

I Only young twice skildrar Mattias Kling resan från den stökiga starten i stockholmsförorten Upplands Väsby i slutet av 70-talet via succén med The Final Countdown 1986 och vidare in i rockhistorien. Här får vi ta del av framgångssagan men också bandets svårigheter med dålig rådgivning och stora ekonomiska problem. Vi tas även med på resan tillbaka mot toppen och ut på en lång comebackturné och flera livespelningar.

Mattias Kling är hårdrockskribent på Aftonbladet och har följt Europe under flera decennier. Med boken följer även ett unikt bildmaterial signerat Michael Johansson som följt bandet ur kameravinkeln ända sedan de vilda väsbydagarna.

Jag tror att väldigt få svenskar egentligen begriper hur stora Europe egentligen var när de stod på toppen av sin karriär … Rent innehållsmässigt är det här alltså en guldklimp!
Bedårande Böcker

Boken har väckt min nyfikenhet på Europe så till den milda grad att jag hoppas att jag snart får en ny chans att se dem live. Om du är ett Europefan så kommer du att gilla den här boken. Om du inte är ett Europefan innan du börjar läsa boken så finns det en god chans att du i alla fall blir nyfiken på bandet efter att ha läst den här boken!
UNT.se

Läs boken lyssna på Superstitious som fortfarande är något av det bästa de gjort och inse att bandet faktiskt var riktigt riktigt stora.
dagensbok.com

Läs mer om Kling Mattias Only Young Twice – Historien O…...


Sök bästa pris på Kling Mattias Only Young Twice – Historien O… hos: