Kjaerstad Jan Jag Är Bröderna Walker

Kjaerstad Jan Jag Är Bröderna Walker
Kjaerstad Jan Jag Är Bröderna Walker
Beskrivning av Kjaerstad Jan Jag Är Bröderna Walker

Odd Marius Walaker är en udda pojke i 1980-talets Oslo. Efter en olycka har hans sinnesförnimmelser blivit extremt rika och komplexa. Hans självkänsla har stegrats och ingenting ter sig omöjligt för honom. Han utmanar sina lärare och ger sig erotiken i våld. Han fyller sin dagbok med skimrande anteckningar.
Ett drygt decennium senare är Odd Marius Walaker den mäktigaste mannen i Norge. Som talare kan han förhäxa sina åhörare fånga dem med sin karisma. När han ställs inför en politisk kris av enorma proportioner återvänder han till ungdomsårens dagböcker för att finna den lösning som situationen kräver.
Jan Kjærstad har komponerat en intrikat roman om fantasins oundgänglighet och kraft.
Översättning Inge Knutsson.

Läs mer om Kjaerstad Jan Jag Är Bröderna Walker...


Sök bästa pris på Kjaerstad Jan Jag Är Bröderna Walker hos: