Karlsson Ellen Snöret Fågeln Och Jag

Karlsson Ellen Snöret Fågeln Och Jag
Karlsson Ellen Snöret Fågeln Och Jag
Beskrivning av Karlsson Ellen Snöret Fågeln Och Jag

Finstämd kapitelbok med både djup och humor!

Äntligen ska Selma få vara på landet med mormor och morfar. Där behöver hon inte bry sig om att hon inte har någon bästis. Men fågeln pickar på och påminner henne hela tiden. Då är det bra att Snöret finns. Hon är lite galen och gör precis som hon vill. Och plötsligt pickar inte fågeln lika mycket längre.

Vinnare av Augustpriset 2013
Årets svenska barn- och ungsdomsbok med motiveringen:
En sommardag träffar Selma som inte har någon bästis den coola flickan Snöret. Genom detta möte utvecklas Selma och kan konfrontera fågeln i bröstet som pickar in att hon inte duger. Ellen Karlsson och Eva Lindström har skapat en vacker och stilsäker historia om vänskap och om att förstå sitt egenvärde.

Läs mer om Karlsson Ellen Snöret Fågeln Och Jag...


Sök bästa pris på Karlsson Ellen Snöret Fågeln Och Jag hos: