Jutendahl Björn Bara Business

Jutendahl Björn Bara Business
Jutendahl Björn Bara Business
Beskrivning av Jutendahl Björn Bara Business

Camilla Segerstedt hade allt hon kunde önska sig. Man barn och en position pa° den välkända reklambyrån som skänkte hennes vardag både mål och mening. Hon hade slitit hårt för att komma dit hon var och kände sig tillfreds med livet.

Mindre än sex månader senare hade det mesta kommit att förändras. Allt hade börjat med ett till synes generöst erbjudande. Ett erbjudande som hon efter viss tvekan bestämt sig för att acceptera. Och därmed var bollen i rullning. En enastående besvärlig kund ivrigt påhejad av en illasinnad konkurrent hade gjort sitt bästa för att förpesta hennes tillvaro. Till slut när allt ställdes på sin spets tvingades hon ställa sig den avgörande frågan: vem om någon kan jag egentligen lita på?

Bara Business är en roman om vänskap kärlek och lojalitet men ocksa° om svek hat och det ibland kriminellt elaka spelet i Stockholms reklam- och medievärld.

Björn Jutendahl är bosatt i Mölndal men är född i Linköping där han också avlade sin civilekonomexamen. Han är sannolikt en av Sveriges mest erfarna marknadsförare och har via olika ledande positioner hunnit skaffa sig mer än 25 års erfarenhet av reklam och media. Resultatet av hans arbete har under årens lopp kommit att belönas med en lång rad priser och utmärkelser såväl nationellt som internationellt.
Bara Business är hans debutroman.

Läs mer om Jutendahl Björn Bara Business...


Sök bästa pris på Jutendahl Björn Bara Business hos: