Jowilin Jessica Söta Kakor – Eftermiddagar H…

Jowilin Jessica Söta Kakor – Eftermiddagar H…
Jowilin Jessica Söta Kakor – Eftermiddagar H…
Beskrivning av Jowilin Jessica Söta Kakor – Eftermiddagar H…

Stanna upp i vardagsstressen och njut! En eftermiddagsfika kan vara dagens höjdpunkt en stund att sitta ner och bara njuta av en god kopp kaffe eller te och något gott till. Den här boken vill inspirera till att unna sig just det oavsett om höstregnet smattrar mot rutan eller om man sitter i syrénbersån i solsken och fågelkvitter.

Tänk att få öppna ett eget café! Ett café där allt från småkakor till mjuka kakor bullar pajer och tårtor trängs i brödkorgar och på kakfat. Hembakat ska det vara så klart. Som på mormors vis men med en alldeles egen knorr på det hela. Här ska man kunna koppla av i den annars så stressiga vardagen och det ska kännas som att komma hem till en kär gammal vän…

… Så tänkte Jessica Jowilin när hon bakade bullar hemma i det egna lantköket och drömde om framtiden. En dag blev drömmen äntligen verklighet. I ett charmigt k-märkt hus med innergård hittar man Café Tant Gredelin. Fönstret i köket står på glänt och doften av nygräddade bullar når alla som passerar förbi ute på trottoaren. Lokalborna har vant sig vid att man alltid kan förgylla dagen här. Kalle med vänner är äldre stammisar som kommer hit varje morgon för sin leverpastejsmörgås och Champis. En frukost som också bjuder på samvaro. Sommarturister som hittar hit upptäcker till sin stora glädje ett smultronställe när de slår sig ner på vitmålade trädgårdsstolar ute i solen mumsandes på vaniljkrämsbullar.

Det ska vara nostalgiskt rejält och genuint som på mormors vis men med en ny och spännande twist som väcker nyfikenheten.
När Jessica skapar sina recept lägger hon till lite saffran i äppelkakan en skvätt kaffelikör i chokladbollarna och glaserar kokoskakan med en chokladtryffel.

Söta kakor bjuder på bakglädje i köket recepten inspirerar och är lätta att följa. Här finns något sött för varje tillfälle oavsett om du föredrar att sitta i din favoritfåtölj med bok och kakfat i knäet eller vill baka till kalas födelsedagar eller lördagsfika oavsett om höstregnet smattrar mot fönstren eller fåglarna kvittrar i syrenbersån så bjuder varje dag på en eftermiddag. Ta vara på dessa stunder och låt kaffetåren pigga upp! Och njut av de ljuvliga kakorna!

Varsågod Söta kakor bjuder på godsaker och en fläkt av hemtrevnad från en svunnen tid!

Läs mer om Jowilin Jessica Söta Kakor – Eftermiddagar H…...


Sök bästa pris på Jowilin Jessica Söta Kakor – Eftermiddagar H… hos: