Jonsson Clara Förbjudet

Jonsson Clara Förbjudet
Jonsson Clara Förbjudet
Beskrivning av Jonsson Clara Förbjudet

När jag frågade om han någonsin varit förälskad i mig hånlog han. Förälskad? Lilla gumman du ska inte förväxla sex med kärlek. Sex. Kärlek. Kåthet. Naturligtvis förväxlar jag dem. Hur skulle jag inte? När kåtheten drar i mig när suget efter en viss speciell person ansätter mig är det svårt att skilja på det fysiska och det känslomässiga. Går det ens? Jag är definitivt på säger jag och ser på Sissela denna min vän som är så mycket av allt.

Förbjudet är den andra delen i Clara Jonssons senaste novelltrilogi. Första delen Syndigt blev snabbt populär bland läsarna och nådde en stor publik. Nu tas vi med på nya erotiska möten och upplevelser. Med sin förmåga att skildra sexualitetens alla ansikten och lustens avarter ger oss Clara Jonsson här tio nya oväntade erotiska äventyr med sexuella tabun som röd tråd. Förnuftet får ge vika för begäret och erotikens mörkare sidor får fritt spelrum.

Med sina fem novellsamlingar Lust Passion Begär Åtrå och Syndigt (Xstory 2007-2012) och den mer självbiografiska Clara Jonssons dagbok (Xstory 2010) har pseudonymen Clara Jonsson etablerat sig som Sveriges mest populära och bäst säljande erotiska författare. Skamlöst ångande och alltid hett skildrar hon i sina böcker den samtida människans sexualitet.CLARA JONSSON är pseudonym för en känd svensk författare. Hennes erotiska novellsamlingar har fått mycket uppmärksamhet och nått en stor publik.

Läs mer om Jonsson Clara Förbjudet...


Sök bästa pris på Jonsson Clara Förbjudet hos: