Jones Terry Terry Jones Krig Mot Kriget Mot …

Jones Terry Terry Jones Krig Mot Kriget Mot …
Jones Terry Terry Jones Krig Mot Kriget Mot …
Beskrivning av Jones Terry Terry Jones Krig Mot Kriget Mot …

En hejdlös och vass politisk satirbok… eterdoftande texter riktade mot krigshetsarna Bush och Blair.
SÖREN SOMMELIUS I HELSINGBORGS DAGBLAD

Jones naiva stil är precis vad som behövs när den svenska fredsrörelsen fallit i dvala och alliansens propaganda­kvarnar oförtrutet mal på. KRISTIAN BORG I STOCKHOLMS FRIA TIDNING

Tänk om England hade bekämpat IRA genom att bomba Dublin och alla IRA:s träningsläger över hela Irland? Och därefter bombat de länder som hyste invånare som stödde ira till exempel Austra­l­i­en och usa men även vissa områden i England

Verklighetsfrämmande eller hur? Nej det är efter liknande principer Bush & Blair för sitt krig mot terrorismen skriver Monty Python-medlemmen Terry Jones i Terry Jones krig mot kriget mot terrorismen hans personliga upp-görelse med tiden efter 11 september.

Boken är en uppvisning i satirens högre skola och kan för den som så vill läsas som en lärobok i ämnet eller som en radda underhållande skrönor.

Men Terry Jones bok är inte bara något att skratta åt. Den bärs upp av en helig vrede mot krigen och av en stark medkänsla med dess offer.

Lägg därtill att Terry Jones är väl påläst och har ambitionen att visa vad syftet med kriget mot terrorismen är bakom dimridåerna om att leta efter MassFörstörelseVapen eller sprida demokrati över världen och du inser att detta är en bok ingen vettig människa kan vara utan.

Läs mer om Jones Terry Terry Jones Krig Mot Kriget Mot …...


Sök bästa pris på Jones Terry Terry Jones Krig Mot Kriget Mot … hos: