Johansson Linus Träna Med Kettlebells

Johansson Linus Träna Med Kettlebells
Johansson Linus Träna Med Kettlebells
Beskrivning av Johansson Linus Träna Med Kettlebells

Träna med kettlebells

Med kettlebells kan du träna styrka i rörelse – trendig kul och effektiv träning för hela kroppen. Kettlebells är funktionellt och det räcker med en halvtimme för en ordentlig genomkörare.

Kettlebells – det nygamla träningsredskapet från Ryssland – är hetare än någonsin. Nu vill alla träna funktionellt och få en stark och smidig kropp. Järnkulorna med handtag är det perfekta redskapet för att träna styrka i rörelse.
Kettlebells används i svingande övningar som ofta tränar hela kroppen samtidigt: en väldigt komplett och effektiv träningsform. Det räcker med en halvtimme för att få en
ordentlig genomkörare!
Nu kommer den första boken på svenska om den här uppskattade träningsformen.
Boken innehåller allt du behöver veta för att komma igång med kettlebellträning inklusive 17 olika träningsprogram för alla tänkbara behov: för dig som vill koncentrera dig på mage ben eller överkropp för tillfällen när du har ont om tid och när du vill utmana konditionen.

Om författaren
Författaren Linus Johansson är sjukgymnast och personlig tränare. Han säger så här:
Kettlebellkulorna passar perfekt in i mitt sätt att se på träning. Fullständiga och naturliga helkroppsrörelser och massor med bålstabilitetsträning. Jag använder dem till såväl ryggpatienter som elitsatsande idrottare. Alla kan ta dem till sig.

Läs mer om Johansson Linus Träna Med Kettlebells...


Sök bästa pris på Johansson Linus Träna Med Kettlebells hos: