Johansson Jörgen Lättare Packning Från A Till Ö

Johansson Jörgen Lättare Packning Från A Till Ö
Johansson Jörgen Lättare Packning Från A Till Ö
Beskrivning av Johansson Jörgen Lättare Packning Från A Till Ö

Ny bok om lättviktspackning av författaren till storsäljaren Vandra fjäderlätt och njut mer av färden!

Det är självklart att en lättare packning ger en skönare vandring och större möjligheter att njuta av färden. Däremot är det inte lika självklart för alla hur man bär sig åt för att få en ryggsäck att bli två fem eller tio kilo lättare än det man är van vid.

Den amerikanska trenden ultralight backpacking har de senaste åren tagit den svenska publiken med storm. Författaren är en av portalfigurerna bakom detta genomslag och visar här på ett enkelt och lättfattligt sätt hur såväl erfarna som oerfarna med enkla knep kan skala bort inte bara gram utan kilon från sin packning. Vare sig det handlar om en timme i skogen en långhelg i Alperna eller en vecka i fjällen varför bära mer än man måste för en bekväm och säker färd?

Författaren Jörgen Johansson är en mycket erfaren fjällvandrare som strax efter millennieskiftet upptäckte oanade möjligheter att spara vikt. Han skalade bort mer än 10 kg från sin veckopackning och har testat olika produkter och metoder i långa och korta vandringar sedan dess. Jörgen är en aktiv debattör i olika forum bland annat på internet. Han är en anlitad föredragshållare och testar ny lätt utrustning för ledande tillverkare. Hans webbsida är det forumet på nätet för svenska lättpackare.

Lättare packning från A till Ö är en kompakt handbok som fokuserar på enkla praktiska råd och enkelt visar vilka delar av packningen som kan ge störst viktbesparingar ett bra komplement till boken Vandra fjäderlätt.

Ur innehållet:

* De tre stora och 3 för 3

* Så väljer du en lätt ryggsäck

* Så väljer du ett lätt tält

* Hur väljer man mellan olika sovsäcksalternativ?

* Hur lätt kan ett liggunderlag vara utan att sömnen blir lidande?

* Med eller utan GPS?

* Behövs shampoo?

* Är den lättaste undertröjan alltid den bästa?

* Så väljer du skor som gör stegen lättare

Läs mer om Johansson Jörgen Lättare Packning Från A Till Ö...


Sök bästa pris på Johansson Jörgen Lättare Packning Från A Till Ö hos: