Jézéquel Julie Vända Blad

Jézéquel Julie Vända Blad
Jézéquel Julie Vända Blad
Beskrivning av Jézéquel Julie Vända Blad

Som sagt: det är någonting med språket tonen som jag tycker är oemotståndligt franskt. Inte Amelie-franskt liksom quirky snarare modernt smart humoristiskt. Det gillar jag.
BOKHORA

Julie Jézéquels roman ger läsaren inblick i en värld som vi vanliga tittare vet ytterst lite om en maktens värld där skvaller och konspirationer frodas.
SVD

Vända blad är passande nog med tanke på titeln dessutom en riktig sidvändare. Med ett rakt språk leds läsaren rakt in i Claras liv. Mystiken tätnar tack vare spökskrivarkunden.
TIDNINGEN KULTUREN

Vända blad är en liten pärla bland sommarens böcker. Lättläst tänkvärd och väl värd att rekommenderas.
ÖRNSKÖLDSVIKS ALLEHANDA

Clara Tallane erkänd och uppskattad manusförfattare för teve blir bannlyst i tevebranschen sedan hon vält ett skrivbord i knät på sin producent. Detta majestätsbrott orsakar henne en lång ökenvandring. För att kunna fortsätta försörja sig och sin femtonåriga son bestämmer hon sig för att erbjuda sina tjänster som spökskrivare via Internet. Hennes första kund – en fabriksdirektör – ber henne hitta på ett liv åt honom. Varför? För vem? Och framför allt vilken typ av liv kan denne kalle och tystlåtne man tänkas drömma om ett liv som Clara inte på långa vägar kan föreställa sig?

Julie Jézéquel föddes 1964 i Boulogne-Billancourt och bor i Dordogne. Hon är skådespelare och manusförfattare. Hon har spelat i ett femtiotal bio- och tevefilmer och skrivit tolv tevemanus. Vända blad är hennes debutroman.

Läs mer om Jézéquel Julie Vända Blad...


Sök bästa pris på Jézéquel Julie Vända Blad hos: