Jalmariz Eero Finske Ahasverus – Jorden Runt…

Jalmariz Eero Finske Ahasverus – Jorden Runt…
Jalmariz Eero Finske Ahasverus – Jorden Runt…
Beskrivning av Jalmariz Eero Finske Ahasverus – Jorden Runt…

Självbiografiska berättelser

Mitt under andra världskriget kom Eero Jalmariz som fyraåring till Sverige. För att slippa från sin diaboliske fosterfar gick han till sjöss endast 17 år gammal.

Finske Ahasverus är en samling självbiografiska berättelser om Eeros liv och hans upplevelser till sjöss men även känslosamma berättelser om olika kvinnor i hans liv.

?Turligt nog fastnar jag med stöveln mellan lejdaren och masten när jag el-chockad faller bakåt mot en säker död trettio meter under mig. När jag kommer till sans förstår jag direkt situationen och famlar desperat efter lejdaren under mig med händerna eftersom det endast kan röra sig om sekunder innan foten glider ur stöveln. Jag lovar dig att jag i ovanstående situation var synnerligen upphetsad. I min upp- och nedvända värld önskade jag mig inte ett uns mer av den varan.?

Läs mer om Jalmariz Eero Finske Ahasverus – Jorden Runt…...


Sök bästa pris på Jalmariz Eero Finske Ahasverus – Jorden Runt… hos: