Jägerfeld Jenny Här Ligger Jag Och Blöder

Jägerfeld Jenny Här Ligger Jag Och Blöder
Jägerfeld Jenny Här Ligger Jag Och Blöder
Beskrivning av Jägerfeld Jenny Här Ligger Jag Och Blöder

Klockan var kvart i ett torsdagen den tolfte april dagen för den internationellt inbillade olycksdagen och jag hade just sågat av den yttersta toppen av min vänstertumme med en elektrisk sticksåg.

Maja skulle aldrig skada sig själv aldrig avsiktligt som folk verkar tro. Ska man inte få såga av sig en tumspets utan att alla börjar oroa sig? Det vill säga alla utom Majas mamma. Tvärtom är det Maja som oroar sig för henne.

På en fest hon inte är inbjuden till träffar hon tjugoåriga Justin en superverbal bilmekaniker med rosa byxor som får henne att glömma allt om frånvarande mammor och avsågade tummar. Men sen läser Maja ett mejl som inte är till henne ett mejl som gör ondare än alla sticksågar i världen.

HÄR LIGGER JAG OCH BLÖDER är en bladvändare med gapskrattshumor och allvar av författaren till romanen HÅL I HUVUDET (2006).

Jag älskar den. Så SJUKT rolig och vansinnigt sorglig på samma gång och här ligger jag och lipar.
Lisa Bjärbo författare

Att läsa Här ligger jag och blöder är att lyssna till ett sprängfyllt tonårshjärta strax innan det brister. Först njuter jag av de språkliga käftsmällarna sedan förgörs av av den känslomässiga kraften. Det här är inget mindre än en infernaliskt välskriven ungdomsbok med ett ämne som verkligen verkligen berör.
Emelie Ljungberg bokfreak.se

Läs mer om Jägerfeld Jenny Här Ligger Jag Och Blöder...


Sök bästa pris på Jägerfeld Jenny Här Ligger Jag Och Blöder hos: