Jag är ingen talare men : Din guide till Högtidstalet

Jag är ingen talare men : Din guide till Högtidstalet
Jag är ingen talare men : Din guide till Högtidstalet
Beskrivning av Jag är ingen talare men : Din guide till Högtidstalet

Detta är boken för dig som ska hålla högtidstal och på ett enkelt och lättfattligt vill få till det riktigt snitsigt. 

Författaren Regissören och Retorikern Erland Lundström har i snart trettio år föreläst om det goda talet för tusentals lyssnare. I boken ger han dig som läsare teoretiska och praktiska tips om hur du ska göra för att må gott och känna stolthet för det tal du ska hålla.

Ett populärt omdöme om honom är: "Erland är som en blandning av John Cleese och e

Läs mer om Jag är ingen talare men : Din guide till Högtidstalet...


Sök bästa pris på Jag är ingen talare men : Din guide till Högtidstalet hos: