Jacobsson Olle Min Scen – På Teatrar Arenor…

Jacobsson Olle Min Scen – På Teatrar Arenor…
Jacobsson Olle Min Scen – På Teatrar Arenor…
Beskrivning av Jacobsson Olle Min Scen – På Teatrar Arenor…

Kan drömmar gå i uppfyllelse? Den här boken visar att drömmar kan bli verklighet. Olle Jacobsson lekte som åttaåring tjurfäktare hemma i trädgården i Göteborg mot en hund. Han är av mycket få svenskar som levt i den spanska tjurfäktarvärlden och har egen erfarenhet av tjurfäktarkonsten. Och han har själv mött tjurarna på arenorna.

En annan av den unge Jacobssons drömmar var att bli skådespelare. Ett handikapp i form av ett gravt talfel stod i vägen för den unge målmedvetne ynglingen. Han kämpade sig till ett arbete på Göteborgs Stadsteater men karriären som skådespelare uteblev.

Han brände sitt livs broar när han en kall vintermorgon lämnade Sverige och besviken emigrerade till Spanien.

Olle Jacobsson blev Juan Radamez.

Drömmen om att bli skådespelare och stå på scen skulle förverkligas senare i det nya hemlandet. Han kom att stå på scen igen med ett nytt språk som uttrycksmedel. Ett ihärdigt arbete med rösten gjorde att handikappet försvann.

Men Olle Jacobssons stora scen i det nya hemlandet skulle bli i bussar. Han är en av stjärnguiderna på reseledarhimlen. Han är välkänd för alla nordbor som besökt Costa del Sol den spanska solkusten.

Olle Jacobssons liv är ett bevis på att misslyckande kan vändas till framgång och drömmar bli verklighet.

Läs mer om Jacobsson Olle Min Scen – På Teatrar Arenor…...


Sök bästa pris på Jacobsson Olle Min Scen – På Teatrar Arenor… hos: