Isberg Karin10 Steg Till Att Finna Rätt Par…

Isberg Karin10 Steg Till Att Finna Rätt Par…
Isberg Karin10 Steg Till Att Finna Rätt Par…
Beskrivning av Isberg Karin10 Steg Till Att Finna Rätt Par…

Oavsett hur många förhållanden du har bakom dig finns det en gemensam nämnare med alla dina tidigare relationer: Du själv. Du har attraherats av dem som du har träffat och de har attraherats av dig.
Attraktion är en känsla som vi inte kan styra över. Den triggas omedvetet och beror bland annat på de omedvetna sanningar som vi bär omkring på om oss själva och relationer.
Så länge som du inte är medveten om hur dina egna sanningar ser ut kommer ditt kärleksliv sannolikt inte att förändras.
Med hjälp av konkreta råd och många praktiska övningar kommer du i den här boken få lära dig att identifiera och ifrågasätta dina sanningar. Du kommer finna stöd för att bli mer av den som du verkligen är och på ett naturligt sätt få respekt för det från andra.
Resultatet är att du kommer att se på dig själv på nya sätt vilket automatiskt gör att du blir attraktiv för den partner som är rätt för dig.

Karin Isberg arbetade under många år som marknads- och omvärldsanalytiker. Hennes skilsmässa blev en vändpunkt för henne och hon vidareutbildade sig till livscoach. Karin Isberg håller regelbundet föredrag och kurser på temat livsglädje. Tidigare har hon utgivit Nakendiscot som handlade om hennes skilsmässa och vägen och sökandet till ett eget liv samt Deprimerande enkelt. Hon bor i Stockholm och har två barn.

Läs mer om Isberg Karin10 Steg Till Att Finna Rätt Par…...


Sök bästa pris på Isberg Karin10 Steg Till Att Finna Rätt Par… hos: