Inga bromsspår

Inga bromsspår
Inga bromsspår
Beskrivning av Inga bromsspår

Inga bromsspår är en bra beskrivning på hur mitt liv sett ut. Ända sedan jag var en liten knodd har jag balanserat på gränsen och ibland vågat lite för mycket. Det har gett mig många stygn, brutna ben och jag har till och med varit nära att drunkna. Att upptäcka nya saker och leva i ständig förändring har varit min vardag. Jag lever och vill leva i framtiden med ett minimum av bromsspår. Inga bromspår handlar också om att våga. Att vi vågar sätta ner foten och ha en åsikt att våga peka ut en riktning, våga bryta mönster och göra nya saker. Inom hockey betyder det dels att ta nya grepp och dels att våga spela tufft, både ge och ta. I boken vill jag dela med mig av mina fantastiska år inom hockeyn och de erfarenheter jag fått. Hockeyn har varit en stor del av mitt liv. Jag har varit coach och ledare i 21 år och det har gett mig både positiva men även smärtsamma erfarenheter. I den här boken vänder jag mig till dig som vill ta del av både mina framgångar men också av mina misslyckanden. Framgångar säger en del: Du har ju aldrig vunnit något!! Det är sant men att vinna och att lyckas är inte bara SM Guld utan mycket annat. Annat kan vara hur man hjälper unga talanger till en NHL karriär, hur man växlar från att vara hockeycoach till expert i tv och hur man lyckas att utveckla sig själv. Det kanske viktigaste av allt är hur man hanterar motgångar. Boken kretsar naturligtvis mycket kring ishockey och min tid som coach. Om spelare och andra tränare som jag arbetat med eller spelat mot. Men det som också är viktigt för mig att lyfta fram är de erfarenheter och kunskaper kring ledarskap och coachning som jag fått under min tid inom hockeyn. Vidare vill jag visa på vikten av att ha en värdegrund oavsett om det gäller ett företag, idrottsförening eller bara en enskild individ. Niklas Wikegård har en lång tränarkarriär bakom sig. Nu arbetar han som expertkommentator på SVT samt även som föreläsare.

Läs mer om Inga bromsspår...


Sök bästa pris på Inga bromsspår hos: