Iggulden Conn Kungars Död

Iggulden Conn Kungars Död
Iggulden Conn Kungars Död
Beskrivning av Iggulden Conn Kungars Död

Historien om Julius Caesars makalösa liv fortsätter i denna andra del av Kejsaren-serien. Caesar som tvingats lämna Rom skapar sig ett rykte som militär; i en avlägsen afrikansk provins sätter han ihop en del av den flotta som skall komma att dominera hela Medelhavet. Han slåss för Rom och återvänder så småningom till staden och hustrun Cornelia nu som en berömd man. På plats finns redan barndomsvännen Brutus som på sitt håll skaffat sig inflytande. De återförenas i strid för att bekämpa ett hot mot Roms säkerhet; gladiatorn Spartacus har samlat sjuttiotusen slavar och tågar mot staden för en omvälvande strid ?
Conn Igguldens Kungars död är en fristående fortsättning på den internationella succédebuten Roms portar i en planerad serie om fyra romaner om Julius Caesar och en omvälvande tid i det romerska imperiet präglat av maktspel och ränker men också av mod och lojalitet.

?En karamell för hängmattan ? man kan inte få nog.?
Liza Marklund i Biblioteket P1

?Conn Iggulden ger både spänning och äventyr i sin romansvit om Julius Caesar samt ger en bit värdshistoria. Underhållande läsning.?
Dagbladet

Man kan inte låta bli att fascineras av Caesar och berättlsen om hans väg till maktens tinnar. Det är både spännande och fartfyllt att följa hans väg via olika krig och att läsa om de krig som är vardagsmat i Rom … Nu stundar en lång ja nästan smärtsamt lång väntan på nästa bok. Gotlands Allehanda

Läs mer om Iggulden Conn Kungars Död...


Sök bästa pris på Iggulden Conn Kungars Död hos: