Ibrahimovic Zlatan Jag är Zlatan Ibrahimovic…

Ibrahimovic Zlatan Jag är Zlatan Ibrahimovic…
Ibrahimovic Zlatan Jag är Zlatan Ibrahimovic…
Beskrivning av Ibrahimovic Zlatan Jag är Zlatan Ibrahimovic…

Varför kom hon inte? Tyckte hon inte om mig längre? Det gick en minut två tre tio minuter och till slut pallade jag inte längre. Det var värsta förnedringen. Hon har säkert blåst mig tänkte jag. Vem skulle vilja ha en date med mig? Och så drog jag därifrån. Jag skiter väl i henne typ. Jag ska ändå bli fotbollstjärna. Men alltså det var dummaste grejen. Tjejens buss hade bara varit lite försenad. Det var chaffisen som velat ta en cigg eller nåt och hon kom dit precis efteråt och blev lika ledsen som jag.

I Jag är Zlatan Ibrahimovic ger han en helt ny och skakande bild av uppväxten i Rosengård. Med sina egna ord berättar han om papporna från den fina sidan av stan som försöker få honom utslängd från Malmö FF. Han berättar om kampen och striderna i Ajax om köpet till Juventus succén i Italien och spelskandalen som höll på att förstöra hans karriär. Han berättar om Inter och segrarna om Mourinho målen och de stora stjärnorna. Han berättar om Helena barnen och om livet bakom strålkastarljuset. För första gången avslöjar han precis vad som hände med Pep Guardiola i Barcelona.

I Zlatans egen självbiografi får vi det rafflande spelet bakom klubbytena. Vi får en insyn i den absoluta toppfotbollen vi aldrig fått förut.
För första gången får vi hela sanningen om Zlatan Ibrahimovic.

Läs mer om Ibrahimovic Zlatan Jag är Zlatan Ibrahimovic…...


Sök bästa pris på Ibrahimovic Zlatan Jag är Zlatan Ibrahimovic… hos: