Hunter Allan G. Skriv Dina Memoarer – En Han…

Hunter Allan G. Skriv Dina Memoarer – En Han…
Hunter Allan G. Skriv Dina Memoarer – En Han…
Beskrivning av Hunter Allan G. Skriv Dina Memoarer – En Han…

Alla har vi någon gång tänkt tanken att skriva våra memoarer ett sätt att berätta vår egen historia och efterlämna ett minne av oss själva. Men det betydelsefulla är inte att färdigställa ett slutgiltigt livsverk utan den inre resan du gör på vägen dit.
Allan G. Hunter har 25 års erfarenhet av undervisning i ämnet och har sammanställt en omfattande praktisk handbok i hur du skriver dina memoarer där han även behandlar de psykologiska effekterna av memoarskrivandet.
Här finner du konkreta råd om hur du organiserar och strukturerar både dina minnen och ditt skrivande hur du kan applicera nytt material och väva ihop nutid med det förflutna. Du får tips på hur du tar dig igenom skrivandets olika etapper och vilka verktyg som förenklar processen men framförallt beskrivs den känslomässiga utvecklingen som du genomgår under arbetets gång.
I sökandet efter din egen sanning konfronteras du med ibland smärtsamma minnen och får en ny förståelse för det du har varit med om och vad du har lärt dig av dina upplevelser.
Gör en resa genom ditt liv och utveckla dina själsliga egenskaper lär av dig själv och lyssna till ditt inre.

ALLAN G. HUNTER föddes i England och utbildade sig vid universitetet i Oxford. Han är numera bosatt i USA och arbetar som litteraturprofessor vid Curry College där han undervisar i hur man skriver sina memoarer.

Läs mer om Hunter Allan G. Skriv Dina Memoarer – En Han…...


Sök bästa pris på Hunter Allan G. Skriv Dina Memoarer – En Han… hos: