Hultén Kerstin Maten Som Skyddar Mot Cancer

Hultén Kerstin Maten Som Skyddar Mot Cancer
Hultén Kerstin Maten Som Skyddar Mot Cancer
Beskrivning av Hultén Kerstin Maten Som Skyddar Mot Cancer

Det är bara en mindre del av all cancer som beror på ärftlighet. Den största rollen spelar faktiskt vår mat och vår livsstil. Kerstin Hultén forskare i näringsepidemiologi har skrivit Maten som skyddar mot cancer – en unik bok som bygger på den allra senaste forskningen om sambandet mellan mat och cancer.

Naturens färgglada frukter bär och grönsaker innehåller stora mängder antioxidanter och fytokemikalier som vår kropp behöver för att hålla sig frisk. Om man dessutom kombinerar flera olika nyttiga råvaror i en måltid har det visat sig att de gör extra stor nytta. Genom att välja mat som är så nära den naturliga råvaran som möjligt det vill säga mycket från växtriket och fisk och skaldjur med bra fett samtidigt som man undviker charkprodukter och övervikt kan hela familjen få ett skydd mot både cancer och andra sjukdomar. Boken innehåller också en mängd goda recept. Allt illustrerat med vackra bilder.

10 goda råd som skyddar mot cancer ur Food Nutrition Physical Activity and the Prevention of Cancer: a global perspective:

Håll vikten  Motionera varje dag  Undvik kaloririk mat och söta drycker  Ät huvudsakligen mat från växtriket  Ät mindre rött kött och undvik charkprodukter  Drick mindre alkohol  Dra ner på saltet  Ät hälsosam mat inte kosttillskott  Amma ditt barn  Du som har cancer följ råden ovan.

1

Läs mer om Hultén Kerstin Maten Som Skyddar Mot Cancer...


Sök bästa pris på Hultén Kerstin Maten Som Skyddar Mot Cancer hos: