Holmberg Jenny Bara Du Finns

Holmberg Jenny Bara Du Finns
Holmberg Jenny Bara Du Finns
Beskrivning av Holmberg Jenny Bara Du Finns

I tio år har Anna varit på flykt. Gång på gång har hon ryckt upp sonen Benjamin med rötterna och sett honom krympa lite för varje nytt ställe som de flyttat till. Nu är de tillbaka i staden där allt började och trots att hennes förflutna ständigt riskerar att göra sig påmint vågar Anna för första gången hoppas på ett nytt liv.
Olle har börjat tröttna på sin ofrivilliga exil i London. Ingenting har blivit som han har tänkt sig det och det stora genombrottet som musiker tycks fortfarande vara precis utom räckhåll. Full av tvivel håller han sig krampaktigt fast vid Evelyn kvinnan som han hoppas ska kunna rädda honom från honom själv och det mörker som ständigt hotar att ta överhanden.
Nike sover på parkbänkar eller bra nätter på soffan hos någon kompis. Hemma hos hans alkoholiserade mamma är det omöjligt att vara. Men när sista högstadieåret börjar står en ny ung lärarinna framför klassen och något helt nytt börjar gro inom Nike.

Under ett dramatiskt år vävs Annas Olles och Nikes liv samman och vi får följa dem på vägen mot katastrofen. Bara du finns är en berättelse om längtan efter tillhörighet om den stora kärleken och det största sveket men också om våra mörkaste hemligheter och begär.

I uppläsning av Mariah Kanninen.

Läs mer om Holmberg Jenny Bara Du Finns...


Sök bästa pris på Holmberg Jenny Bara Du Finns hos: