Hjorth Ulrika Bebisboken – Från Retropyssel …

Hjorth Ulrika Bebisboken – Från Retropyssel …
Hjorth Ulrika Bebisboken – Från Retropyssel …
Beskrivning av Hjorth Ulrika Bebisboken – Från Retropyssel …

Detta är en fullmatad bok för den som väntar på eller nyss har fått en alldeles ny familjemedlem. I boken varvas pysselidéer och gör-det-själv-tips med recept goda råd från andra föräldrar och intressanta fakta om bebisens utveckling. Här finns 12 frågor till BVC 6 bebismyter ett kapitel om bebisens sinnen samt smarta tips för att få till bebisens rutiner. Men här finns också mönster och idéer för dopklänningen minneslådan dopfesten bebishörnan ettårsrummet bebisens leksaker första julen och småttingens kläder […] Den känns innehållsrik och välarbetad med allt man kan önska sig: inspiration nytta och nöje. Carola Lindström BTJ

Förvandla bebiströjan med ett fint tyghjärta knyt en rolig skallra av en färgglad strumpa inred bebishörnan med fantasifulla tyger från förr baka dop- eller namngivningskalasets smarrigaste kakor .
Här varvas enkla gördetsjälv-idéer med varma råd och roliga fakta om barnets utveckling! För precis som det är alldeles gratis att ge sitt barn det viktigaste – massor av närhet och kärlek behöver det varken vara svårt eller dyrt att göra något alldeles eget till bebisen. Lite fantasi material som redan finns hemma och gärna några fina loppisfynd är allt som behövs.

Läs mer om Hjorth Ulrika Bebisboken – Från Retropyssel …...


Sök bästa pris på Hjorth Ulrika Bebisboken – Från Retropyssel … hos: