Hermansson Joakim Paddla Kajak I Bohuslän – …

Hermansson Joakim Paddla Kajak I Bohuslän – …
Hermansson Joakim Paddla Kajak I Bohuslän – …
Beskrivning av Hermansson Joakim Paddla Kajak I Bohuslän – …

Bohuslän har en unik skärgård. I det salta vattnet fi nns en större artrikedom än någon annanstans i Sverige. Bland ett myller av öar kobbar och skär möter du knubbsäl och ålekråka och om du har tur rent av tumlare eller val. Du kan glida fram mellan charmiga krogar och vandrarhem i pittoreska gamla fiskelägen eller slå upp ditt tält i en obebodd ytterskärgård med horisonten som granne. Att kalla Bohuslän för ett paddelparadis är knappast en överdrift.

I boken får du tips om 22 turer från Strömstad i norr till Kungälv i söder. Följ med till Kosterhavet Sveriges första marina nationalpark till Fjällbackas övärld av slätslipad rödskimrande Bohusgranit och till de historiska farvattnen kring Marstrand. Boken hjälper dig att utforska allt från stilla inomskärs paddelvatten till karga exponerade miljöer i det yttre havsbandet. Bland innehållet hittar du:

– Detaljerade turbeskrivningar
– Specialritade kartor över varje tur
– Tips om boende restauranger och kajakuthyrare
– Illustrerat kapitel om fl ora och fauna
– Merläsning om kulturhistoria och sevärdheter

Författaren Joakim Hermanson har tillbringat fl er dagar än han minns men färre än han hade önskat i sin sittbrunn längs Bohuskusten. Han har rekognoserat fotograferat och skrivit allt material i boken tillsammans med sin flickvän och paddelpartner Ulrika Larsson. Joakim har tidigare också bland annat skrivit en guidebok om klättring i Bohuslän.

Läs mer om Hermansson Joakim Paddla Kajak I Bohuslän – …...


Sök bästa pris på Hermansson Joakim Paddla Kajak I Bohuslän – … hos: