Herbert Emily Robin Williams – När Skratten …

Herbert Emily Robin Williams – När Skratten …
Herbert Emily Robin Williams – När Skratten …
Beskrivning av Herbert Emily Robin Williams – När Skratten …

Med förord av Babben Larsson.
ROBIN WILLIAMS (1951-2014) var skådespelaren vars osvikliga timing sprudlande energi och makalösa improvisationsförmåga gick rakt in i hjärtat på stora och små över hela världen. Att någon som spred så mycket glädje kunde ta sitt eget liv framstår som ett mysterium men i boken beskrivs vad som gömde sig bakom den glittrande blicken. Det är en gripande berättelse om depression alkoholism och tablettmissbruk rester av en problematisk barndom. Robin Williams: När skratten har tystnat är både en inträngande biografi och en hyllning till en av vår tids absolut största skådespelartalanger. Med lika delar värme och välgrundad fakta beskrivs Robin Williams genialitet och livsgärning på humorscenen och vita duken. Robin Williams är skådespelargeniet som gjort Döda poeters sällskap Will Hunting och Good Morning Vietnam till tidlösa klassiker. Utöver Oscar- Golden Globe- och Emmy-utmärkelser var han känd för sin stora generositet och ödmjukhet. Den här berättelsen vore inte komplett utan ett urval av Robin Williams filmklassiker. Med boken följer därför fyra valfria filmer med Robin Williams.

EMILY HERBERT har skrivit biografier om flera av världens största stjärnor bland andra Michael Jackson Robbie Williams och Lady Gaga. Den här gången har hon skrivit en bok som är som Robin Williams själv en underhållande och tröstande glädjespridare. Med boken följer fyra av Robin Williams filmklassiker. Filmerna finns att tillgå genom streamingtjänsten plejmo.com. Tydliga instruktioner och den kod som används som betalningsmedel finns på sista sidan av boken d.v.s. vänstersidan som vetter mot eftersättsbladet.

Han damp ner i vår tillvaro som en utomjording men kom att beröra allt det som gör oss till människor. BARACK OBAMA Jag har aldrig mött någon som var lika vänlig intelligent och hänsynsfull som Robin. JOHN TRAVOLTA Han var den bäste vän man någonsin kan tänka sig. BILLY CRYSTAL Kanske vi kan förvandla förlusten av denna högt älskade skådespelare till något som står emot förtvivlans nedbrytande krafter? ALAN ALDA

Läs mer om Herbert Emily Robin Williams – När Skratten …...


Sök bästa pris på Herbert Emily Robin Williams – När Skratten … hos: