Hedberg Staffan Kommandokusinerna

Hedberg Staffan Kommandokusinerna
Hedberg Staffan Kommandokusinerna
Beskrivning av Hedberg Staffan Kommandokusinerna

Det var äntligen sommarlov! Som jag hade längtat till Sommarön alla skoldagar i vintras och nu är vi på väg! Jag ska bada varje dag hur kallt eller regnigt det än är.

När vi kom fram berättade min kusin Simon att brottslingar härjade fritt på ön. Vi bestämde oss för att bilda en specialstyrka för att ta hand om dom. Vi blev Kommandokusinerna.

Men skulle vi våga ta oss igenom Olafs klyfta där vidunder med fjälliga ormkroppar och vridna horn lurade i mörkret? Och skulle vi lyckas ta tillbaks vår morbrors båt och på så sätt få frikort på glassbaren hela sommaren? Och hur kunde jag bli inblandad i talangtävlingen Sjöstjärnan? Och vem kunde egentligen vinna över favorittippade Stockholmstjejen?

Tjejen som står framför mig blåser bubblor med ett chockrosa bubbelgum. Blåser och smäller bubblor. Hon är nog från Stockholm. Hon är jättecool och snygg och har med sig extrautrustning. Hon är klädd i en specialsydd dräkt. Jag har nog ingen chans mot henne. Hon är den värsta konkurrenten. Jag tittar på mig själv. Jag borde nog ha gått hem och bytt om. Jeansen är smutsiga och tröjan har det visst kommit ketchup på. Jag ser väl ut som en kille bredvid henne. Men i väskan har jag en överraskning det där lilla extra som jag hittade i förrådet hemma förut.

En spännande bok full med humor och spänning för barn i åldern 9-12 år

Läs mer om Hedberg Staffan Kommandokusinerna...


Sök bästa pris på Hedberg Staffan Kommandokusinerna hos: