Heath Chip Byt Spår! – Skapa Förändring Geno…

Heath Chip Byt Spår! – Skapa Förändring Geno…
Heath Chip Byt Spår! – Skapa Förändring Geno…
Beskrivning av Heath Chip Byt Spår! – Skapa Förändring Geno…

Varför är det egentligen så svårt att göra långsiktiga förändringar hos oss själva på jobbet eller i samhället?
Psykologer har kommit fram till att våra hjärnor styrs av två olika system det rationella och det emotionella vilka tävlar om kontroll. Den rationella delen tänker på figuren medan den känslomässiga delen vill ha den där lockande bullen. Spänningen mellan dessa två krafter kan hindra förändringar men lyckas man överbrygga konflikten är det lätt att komma ur gamla vanor och skapa något nytt.


I Byt spår! visar Chip och Dan Heath hur alla typer av människor chefer anställda föräldrar studenter har lärt sig kombinera hjärnans två motstridiga krafter och på så vis lyckats uppnå fantastiska resultat.

Läs till exempel om:


Chefen som förändrade kundtjänstmedarbetarna från likgiltiga och slappa till att bli mer serviceinriktade och engagerade enbart genom att ta bort ett moment i det traditionella kundbemötandet


Läkarstudenterna som på sin praktik lyckades förändra de invanda rutiner som funnits på arbetsplatsen i evigheter och varit direkt farliga för patientsäkerheten


Författarna lyckas på ett medryckande sätt berätta om årtionden av forskning inom flera relevanta områden som gör oss uppmärksamma på hur vi effektivt kan tänka om. Byt spår! visar att lyckade förändringar följer ett mönster ett mönster du själv kan använda för att förändra vare sig det gäller världen eller midjemåttet.CHIP & DAN HEATH är bröder och båda två undervisar i företagande och affärsrelationer. Tillsammans har de tidigare skrivit den uppskattade Made to Stick Why Some Ideas Survive and Others Die. Byt spår! som är deras andra bok har nått än större framgångar och bland annat toppat New York Times bästsäljarlista.

Läs mer om Heath Chip Byt Spår! – Skapa Förändring Geno…...


Sök bästa pris på Heath Chip Byt Spår! – Skapa Förändring Geno… hos: