Headon Topper The Clash- Strummer Jones Si…

Headon Topper The Clash- Strummer Jones Si…
Headon Topper The Clash- Strummer Jones Si…
Beskrivning av Headon Topper The Clash- Strummer Jones Si…

Strummer! Jones! Simonon! Headon! För första gången berättas historien om det legendariska punkbandet The Clash [1976-1986] av medlemmarna själva i en maffig och snyggt formgiven bok fullspäckad med tidigare opublicerade bilder både professionella och ur privata samlingar.

Från »White Riot till »Rock the Casbah The Clash liknade aldrig riktigt något annat band med sin ständigt upproriska och politiskt färgade och samtidigt alltid lika stilsäkert svängiga »vi mot dem -hållning. Deras uppviglande speglingar skarpa låtskrivande och passionerade idealism (det här var bandet som döpte ett av sina album till Sandinista) gjorde dem till ett fenomen världen över. Dubbel-LP:n London Calling från 1979 har åtskilliga gånger utnämnts till ett av tidernas bästa rockalbum och The Clashs musik lever i högsta grad vidare både som influens och potentiellt explosiv upptäckt för nya lyssnare.

Det engelska förlaget Atlantic Books lär ha betalat ett sexsiffrigt belopp för rättigheterna inför utgivningen och The Clash har i inbunden form sålt i över 100.000 exemplar. Boken är rikt illustrerad med unika bilder av The Clash på scen och i studion såväl som av posters och turnéaffischer från hela karriären.

»Ett av Englands bästa band någonsin.
Nick Hornby författare till bland annat High Fidelity och Om en pojke

»En enorm inspirationskälla för mig.
Bernard Sumner Joy Division & New Order

»Alla fyra bidrar till berättelsen men gång på gång är det Joe Strummers röst som sticker ut. Om en låt inspirerad av en filmreplik säger han att det var som att hålla i ena änden av en tråd som var fäst i en sång och när det börjar gå utför med The Clash beskriver han Jones som Elizabeth Taylor på uselt humör
NEW YORK TIMES

Läs mer om Headon Topper The Clash- Strummer Jones Si…...


Sök bästa pris på Headon Topper The Clash- Strummer Jones Si… hos: