Hansson Ingrid Sagoberätterskan Från Reims

Hansson Ingrid Sagoberätterskan Från Reims
Hansson Ingrid Sagoberätterskan Från Reims
Beskrivning av Hansson Ingrid Sagoberätterskan Från Reims

Berätterskan – ingen hade en aning om hur hon fått sina informationer men den skandal som avslöjades överträffade allt hon tidigare berättat. Det tyckte i alla fall Avignons invånare. Kunde det verkligen vara sant?

Det lät för otroligt. Men sant eller inte hennes avslöjande skulle få stora och oanade konsekvenser ? särskilt som det handlade om själva påvestaten. På grund av det skulle hon tvingas fly andra som drabbades av anklagelserna bannlystes och skulle gå mot en oundviklig död. Men deras ledare försäkrade att de skulle överleva trots att de skulle gå fastande. Ett fåtal som var medvetna att det skulle bli en vandring mot döden avvek. Till slut förlorade även den karismatiske ledaren livsgnistan.
Ett par av rymlingarna skulle senare förorsaka att en oförvitlig stadsvakt får spöstraff då de i sin hunger stulit bröd. Genom att plundra en handelstransport kan de skaffa sig nya kläder. De gömmer sig då de förstår att rättvisan är på jakt efter dem. Under den fortsatta flykten råkar en av dem skada sig allvarligt. Då träffar de på en gammal kvinna som bor ensligt i skogen med en stor hund. Genom sina örter räddar hon den sårades liv. Men när de ska ta sig från kvinnan stuga hindras de av hennes blodtörstiga hund. De lyckas ta sig till ett skjul i närheten där de gör en förvånande upptäckt. Där fanns stora mängder slaktade får! Hur kunde det vara möjligt? De tar sig därifrån när hunden är inomhus. Sedan får de veta hemligheten om de slaktade fåren i en by där något mystiskt försiggår.

Läs mer om Hansson Ingrid Sagoberätterskan Från Reims...


Sök bästa pris på Hansson Ingrid Sagoberätterskan Från Reims hos: