Haltiner Iréne Vandra I Schweiziska Alperna

Haltiner Iréne Vandra I Schweiziska Alperna
Haltiner Iréne Vandra I Schweiziska Alperna
Beskrivning av Haltiner Iréne Vandra I Schweiziska Alperna

Ett underbart land att upptäcka!

Vem har inte någon gång drömt om att åka till Schweiz? Med mäktiga berg gröna sluttningar vinodlingar och god mat lockar landet till sig besökare. Vandra i schweiziska Alperna är en resehandbok för den som vill förverkliga drömmen. Bokens främsta fokus ligger på vandring men den innehåller även mycket annan information om att resa i Schweiz. Det är en utmärkt guide för alla som vill vara aktiva under sin vistelse i landet.

I boken beskrivs Schweiz sju alpina kantoner. Beskrivningarna innehåller allt från hur kantonens matkultur ser ut till sevärdheter och givetvis vandringsmöjligheter. Efter en grundlig genomgång av de lokala smultronställena presenteras ett antal specifika vandringsturer. För varje kanton får du dessutom tips om andra platser som kan vara spännande att utforska till fots.

Utöver den inspirerande texten innehåller boken vackra fotografier och detaljerade kartor. Kartorna som visar vandringsturerna ger information om var det går att övernatta var närmsta tågstation ligger och om det finns några sevärdheter i närheten av turen.

Författaren Iréne Haltiner har många års erfarenhet som vandrare och bergsbestigare. Hon har även varit verksam som arrangör av vandringsresor. Iréne har även skrivit Vandringsturer i Siljansbygden.

Förlag: Vildmarksbiblioteket

Smidig att ta med sig på resan – format 120×190 288 sidor flexoband

Ur innehållet:

* Panoramavandring i Zermatt
* Spännande glaciärturer i isens rike
* Njutningsfulla vandringar i vingårdar
* Tips om sevärdheter i Zürich
* Olivvandring längs Luganosjön
* Besök på ett ostysteri
* Alpinvandring till Säntis
* Längs vattenkanalen Bisse du Trient
* Härliga vandringar i Graubünden
* Information om vandringsmarkeringar och utrustning

Läs mer om Haltiner Iréne Vandra I Schweiziska Alperna...


Sök bästa pris på Haltiner Iréne Vandra I Schweiziska Alperna hos: