Hallström Bornold Salka Salka Frågar

Hallström Bornold Salka Salka Frågar
Hallström Bornold Salka Salka Frågar
Beskrivning av Hallström Bornold Salka Salka Frågar

Butiken mot gatan ser ut som en parisisk boklåda brukar även om somliga vet att det är ett förgemak till Karl Lagerfelds högkvarter. Studion där han plåtar bisarra porträtt av Nicole Kidman och Mick Jagger. Förlaget där han ger ut böcker av folk som Hedi Slimane och Odile Gilbert. Jag råkar komma ett dygn för tidigt och hittar ett gammalt par som svassar runt bland böckerna: en mikroskopisk kvinna och en lika mikroskopisk man. De pruttar med läpparna: »Karl? Vi har ingen aning . Så jag väntar. Och väntar.

————————-

I tio år har Salka Hallström Bornold rest mellan Paris och Stockholm i jakten på modets storheter och hon har mött dem alla. I Salka frågar delar 41 av världens största modeskapare med sig av sina fascinerande livsöden.

Vem är Karl Lagerfeld efter 50 år vid modemakten? Hur blev Carine Roitfeld Paris chicaste kvinna och vad hände egentligen mellan Ennio Capasa och århundradets litteraturbluff JT Leroy? Det är exklusiva samtal som ger en unik inblick i vår tids internationella modevärld och samtidigt en samling personliga berättelser om glamour passion och ensamhet.

Möt ikoner som Alexander McQueen Stella McCartney och Viktor & Rolf märkesgiganter som Renzo Rosso (Diesel) och Louis Vuitton Tokyo-radikaler som Rei Kawakubo (Comme des Garçons) och Jun Takahashi modetänkare som Valerie Steele och Caroline Evans. Och många många fler.

Salka Hallström Bornold f 1970 hör till landets mest erkända modejournalister. Salka frågar är hennes tredje bok.

Läs mer om Hallström Bornold Salka Salka Frågar...


Sök bästa pris på Hallström Bornold Salka Salka Frågar hos: