Hallberg Lin Du Och Jag Sigge

Hallberg Lin Du Och Jag Sigge
Hallberg Lin Du Och Jag Sigge
Beskrivning av Hallberg Lin Du Och Jag Sigge

Gamla och nya kompisar träffas på Brobygården för att vara med på Ingelas rid- och träningsläger och veckan avslutas med hästtävlingar. På schemat står också långritter bada med hästarna korvgrillning och tälta. Men kommer verkligen Elina att få ha Sigge på lägret Rosanna säger att Sara Li flickan som rider på tisdagar också har Sigge som sin favorit .? Du och jag Sigge ingår i BUS-serien (Brobyungarnas shettisar) som handlar om ponnytjejen Elina och hennes kompisar. De håller till i det mysiga shettisstallet i Broby som drivs av Ingela världens bästa ridlärare! Här möter Elina Sigge den sötaste lilla shetlandsponny hon någonsin har sett. Margareta Nordqvists bedårande bilder är i perfekt samklang med Lin Hallbergs säkra text.

Läs mer om Hallberg Lin Du Och Jag Sigge...


Sök bästa pris på Hallberg Lin Du Och Jag Sigge hos: