Hagman Per Vänner För Livet

Hagman Per Vänner För Livet
Hagman Per Vänner För Livet
Beskrivning av Hagman Per Vänner För Livet

Fem år efter framgångarna med Att komma hem ska vara en schlager återkommer Per Hagman nu med romanen Vänner för livet.

Sophie tycks inte sakna mycket under sin uppväxt på den engelska landsbygden ett stenkast från Ascot. Hennes pappa är en av världens främsta jockeys medan mamman rör sig vant i kapplöpningsvärldens sociala centrum. När fadern under ett lopp omkommer i en mystisk olycka rasar Sophies värld samman. Sjutton år gammal flyttar hon till Paris och skaffar sig en lika ensam som destruktiv tillvaro.

Den jämnårige Erik växer upp i Västergötland med endast två förebilder: den lokale raggarlegendaren Eddie Meduza och den franske gentlemannarånaren Albert Spaggiari. Efter en kort tid som croupier i Stockholm hamnar han storögt oskuldsfull i Nice bland människor som är både excentriska och ljusskygga. Men allihop nödvändiga för hans försörjning.

När Sophies och Eriks vägar korsas i vuxen ålder är det snarast två stora vilsna barn som möts. Överrumplade av varandra och av en första möjlighet att välja sanningen framför lögnen sätter de snart både sina egna självbilder och varandra på spel.

Vänner för livet utspelar sig i Sverige England Frankrike och Dubai och rymmer ett oförglömligt hagmanskt persongalleri. Det är en berättelse om att jaga självständighet lika mycket som ensamhet längta efter tröst lika mycket som en meningsfull tillvaro. Men framför allt är det en stor och provocerande kärleksroman.

Läs mer om Hagman Per Vänner För Livet...


Sök bästa pris på Hagman Per Vänner För Livet hos: