Hagar Sammy Red/ Mitt ocensurerade liv

Hagar Sammy Red/ Mitt ocensurerade liv
Hagar Sammy Red/ Mitt ocensurerade liv
Beskrivning av Hagar Sammy Red/ Mitt ocensurerade liv

I nästan fyrtio år har Sammy Hagar varit en frontfigur inom rockmusiken. Från att han slog igenom med bandet Montrose till den multiplatinumsäljande solokarriären och sen vidare som frontman i ett världens största rockband Van Halen. Sammys kraftfulla och oförglömlig röst har angett tonen för rockklassiker så som I Can’t Drive 55 Right Now och Why can’t this be love.
I Red berättar Sammy historien om åren inom rock’n’rollens skandalösa värld. Först som framgångsrik soloartist ett förspel till hans beryktade årtionde som frontman för Van Halen ett av de största och bäst säljande rockbanden genom tiderna.
Boken Red är fylld med berättelser från hans tid med bandet där Sammy inte döljer något för läsaren. Här får man följa med på turnéerna in bakom scenen och ta del av hans kluvna vänskap med grundaren Eddie som ledde till hans kontroversiella och mycket omdiskuterade avhopp från bandet.
Efter Van Halen ändrade Sammy inriktning igen och kastade sig huvudstupa in i tequilabranschen och skapade Cabo Wabo ett av världens mest framgångsrika tequilamärken.
Och hela tiden fortsatte han att turnera världen runt med sina band Waboritas och Chickenfoot för att så småningom återförenas med Van Halen för en turné som blev kassasuccé men samtidigt också en personlig katastrof.
Från ett fattigt liv som hemlös till att bli en av världens största rockstjärnor – Sammy gömmer ingenting allra minst sig själv. Detta är en berättelse från en person som suttit decennier i första vagnen i en karriär som närmast kan kallas för en rock’n’rollens bergochdalbana.

Läs mer om Hagar Sammy Red/ Mitt ocensurerade liv...


Sök bästa pris på Hagar Sammy Red/ Mitt ocensurerade liv hos: