Haag Martina Martina-koden

Haag Martina Martina-koden
Haag Martina Martina-koden
Beskrivning av Haag Martina Martina-koden

Få saker kan få mig att skratta så högt i ensamhet. Martina-koden är en av dem.
Aftonbladet

Varför hörs någon vråla SÅÅÅHÄÄÄÄR HAAAR INTEEE MARIIIAAANNE FREDRIKSSOOON DEEEEEEET i det lilla vita huset i Bromma? Vad gör man när man är så trött att man inte står ut en enda sekund till och vill stoppa in hela sin familj i ett skåp? Varför ser Martina Haag ut som en smurf med pösbyxor? Och vad gör hon egentligen instängd i en hiss med Viggo Mortensen på en lyxig björnfäll? Hur ska man bära sig åt för att få en riktigt vidrig julafton? Och kommer verkligen Hans Blix att kunna reda ut bråken hemma hos familjen Haag?

Svaren och mer därtill får du i Martina-koden. Martinas debutbok krönikesamlingen Hemma hos Martina blev en succé bland både kritiker och läsare och har hittills sålt i över 120 000 exemplar. Hennes roman Underbar och älskad av alla (och på jobbet går det också jättebra) som kom ut 2005 har sålts till fem länder och ska bli långfilm i regi av Måns Herngren och Hannes Holm. Martina-koden innehåller både nyskrivna krönikor och tidigare publicerat material från Aftonbladet och mama.

Hon är så där topprolig så det går inte att hålla sig.
City

Martina är en mästarinna på att skriva roligt och hennes krönikor är som mirakelmedicin mot taskigt humör och hösttristess.

Köp den! Lås in dig! Läs den! Älska den!

Martina Haag är skådespelare författare och krönikör. Hon delar sin tid mellan det medeltida slottet på engelska landsbygden prinsessan Lilians lustyacht utanför Saint-Aix-en-Languedoc-dufl ex och hela den översta våningen på Hiltonhotellet i New York.

Läs mer om Haag Martina Martina-koden...


Sök bästa pris på Haag Martina Martina-koden hos: