Gynning Carolina Laura – Flickan Från Havet

Gynning Carolina Laura – Flickan Från Havet
Gynning Carolina Laura – Flickan Från Havet
Beskrivning av Gynning Carolina Laura – Flickan Från Havet

EN NY GENRE: DIRTY CRIME ÄR HÄR!
Lauras imitation av Vanessa är nästintill perfekt men det finns de som är misstänksamma. Och vad är det egentligen för affärer Vanessa varit inblandad i? Hennes bedrägeri börjar bli farligt även för henne själv men nu är det för sent att dra sig ur. Nu finns ingen återvändo.

Att Laura och Vanessa är enäggstvillingar är obegripligt. Inte nog med att Vanessa är en strålande skönhet medan Laura ser ganska alldaglig ut Vanessa äger och styr över Glory Sveriges mest framgångsrika magasin medan Laura guidar besökare på Moderna Museet i Stockholm.

Julen 2004 reser familjen till Thailand för att fira pappans 60-årsdag. Föräldrarna dör Vanessa försvinner i tsunamin och det faller sig nästan naturligt för Laura att ta sin systers plats. Laura kan äntligen kliva fram ur fantastiska Vanessas skugga och bli den framgångsrika kvinna hon skulle ha varit. Om det inte var för hemligheten hon bär.

Laura Flickan från havet utspelar sig i den glassiga magasinsmiljön i de fina salongerna och i den förnedrande världen av knark och våldsam sex.

OM FÖRFATTAREN OCH UPPLÄSAREN
Carolina Gynning är konstnären tv-stjärnan och författaren som inte lämnar någon oberörd. Böckerna om henne. Ego girl och Ego Woman är båda bästsäljare. Med Laura flickan från havet debuterar Carolina som romanförfattare en debut som väcker mersmak. Och visst blir det mer Carolina planerar att skriva en hel svit böcker om Laura. Eller är det om Vanessa ?

Välkommen att följa vad som händer kring ljudboken via Facebookgruppen A Nice Noise.

Läs mer om Gynning Carolina Laura – Flickan Från Havet...


Sök bästa pris på Gynning Carolina Laura – Flickan Från Havet hos: