Gustafsson Lars Fru Sorgedahls Vackra Vita A…

Gustafsson Lars Fru Sorgedahls Vackra Vita A…
Gustafsson Lars Fru Sorgedahls Vackra Vita A…
Beskrivning av Gustafsson Lars Fru Sorgedahls Vackra Vita A…

Pocketutgåva av Lars Gustafssons roman Fru Sorgedahls vackra vita armar där han återvänder till sin ungdoms trakter som vi minns dem från Sprickorna i muren: femtiotalets Västerås och de små västmanländska orterna däromkring. Berättaren är en gammal universitetslärare svenskfödd men sedan decennier bosatt i Oxford som nu på sin ålders höst upptäcker att något har hänt med hans minnen. Det förgångna ligger tätt intill det som hände igår på ljusårs avstånd.

En röst om originalutgåvan 2008:
Och man behöver bara läsa några sidor för att inse att detta är en riktig gustafssonare fylld av reflexion den till synes men bara till synes föströdda kompositionen och de gnistrande vackra iakttagelserna. Hans läsare lär inte heller denna gång bli besvikna. Tvärtom detta är en av de bästa böckerna i författarskapet i själva verket en av dess höjder en stilistisk njutning av yppersta slag.
Mats Gellerfelt i Svenska Dagbladet

Två röster om översättningen till tyska 2009:
Lars Gustafssons underbaraste bok på mer än trettio år.
Jochen Schimmang i Frankfurter Allgemeine Zeitung

Lars Gustafssons roman är laddad med erotik anekdoter dristigt hoplänkade med teori sinnlighet och transcendens. Man låter sig omslutas av fru Sorgedahls vackra vita armar och man vet inte om man flyger eller faller.
Andreas Breitenstein i Neue Zürcher Zeitung

Läs mer om Gustafsson Lars Fru Sorgedahls Vackra Vita A…...


Sök bästa pris på Gustafsson Lars Fru Sorgedahls Vackra Vita A… hos: