Gunnarsson Stefan Professionell Feedback – M…

Gunnarsson Stefan Professionell Feedback – M…
Gunnarsson Stefan Professionell Feedback – M…
Beskrivning av Gunnarsson Stefan Professionell Feedback – M…

I boken Professionell Feedback – Medvetna Mötens Magi – får du nya infallsvinklar och konkreta tips på hur du kan bli bättre på att både ge be om och ta emot feedback. Professionell Feedback vänder sig till ledare/medarbetare och belyser hur man genom kommunikationsträning och feedback (återkoppling) på samspelet mellan människor skapar en friskare arbetsplats med bättre stämning och samarbete – och i förlängningen också en mer effektiv lönsam och framgångsrik verksamhet. Du får även en inblick i hur grupper fungerar.

Boken Professionell Feedback är Sveriges mest sålda bok om feedback och är nu inne på 5 upplagan. Under 2014 kommer den även ut på engelska.
I professionell Feedback för du tips verktyg metoder insikter checklistor på hur du kan skapa utveckling och själv utvecklas.

Den nya utökade omarbetade version 5 belyser förutom hur man skapar en feedbackkultur även hur man kan skapar en utvecklingskultur och en prestationskultur. Boken handlar även om grupputveckling konflikthantering och hur man kan skapa framgångsrika grupper med kulturella skillnader som till exempel i mångkulturella grupper.

Första upplagan av Professionell Feedback blev nominerad till Årets Bok-stöd av Sveriges HR-förening och tidningen Personal & Ledarskap. Juryns motivering: ?Att använda feedback på rätt sätt är en konst som den här boken lär ut på ett komprimerat och lättsmält vis utan att bli ytlig. Under arbetet med femte upplagan har jag haft dessa ord som ledstjärna.

Boken Professionell feedback ingår i många program för ledarutveckling i många högskoleutbildningar och UGL-utbildningar då boken förutom feedback täcker in ledarutveckling grupputveckling personlig utveckling och konflikthantering.

Läs mer om Stefan Gunnarsson och feedback: www.stefangunnarsson.se

Läs mer om Gunnarsson Stefan Professionell Feedback – M…...


Sök bästa pris på Gunnarsson Stefan Professionell Feedback – M… hos: