Guillou Jan Dandy

Guillou Jan Dandy
Guillou Jan Dandy
Beskrivning av Guillou Jan Dandy

Stor nyhet i litet format!

Denna utgåva ges ut i det nya kvalitetformatet excess som kombinerar lätthet varaktighet och bekvämlighet. Bokens storlek är endast 8×12 centimeter och är tillverkad enligt gammal boktradition med trådbunden rygg.

Missa inte denna episka roman om det århundrande vi just lämnat bakom oss! Det är en fantastisk väv av små och stora berättelser som tillsammans skapar en bild av ett sekel fullt av framtidstro men som är också är det mest dramatiska och blodiga hittills.

I romanen Brobyggarna introducerades de tre fattiga bröderna Lauritz Oscar och Sverre från Vestlandet i Norge. Deras ovanliga tekniska talanger förde dem via välgörenhet och stipendier till dåtidens förnämsta examen som diplomingenjörer vid universitetet i Dresden. Lauritz återvände till Norge Oscar försvann till Tyska Östafrika och Sverre reste under mer oklara omständigheter till London och hördes inte vidare av.

I Dandy får vi veta allt som hände Sverre från den första förälskelsen i Dresden där han och den engelske ingenjörsstudenten lord Albert Manningham bestämde sig för ett liv tillsammans. Boken är Jan Guillous andra del i romanserien Det stora århundradet om 1900-talets Europa.

Läs mer om Guillou Jan Dandy...


Sök bästa pris på Guillou Jan Dandy hos: