Guerra Wendy Alla Ger Sig Av

Guerra Wendy Alla Ger Sig Av
Guerra Wendy Alla Ger Sig Av
Beskrivning av Guerra Wendy Alla Ger Sig Av

I dagboksform berättar Nieve Guerra om uppväxten på Kuba och försöken att finna en egen väg i det postrevolutionära samhället. Nieve slits mellan den våldsamma fadern och modern som träffat en ny man dagboken är hennes enda egna rum. Anteckningarna löper från att Nieve är åtta år tills att hon är tjugo och perspektivet förändras från ett naivt barns till en medveten ung kvinnas men känslan av utanförskap förblir densamma.

Alla ger sig av är en stark utlämnande och känslosam berättelse om instängdhet och utsatthet om ansträngningarna att skapa sig ett liv trots att man inte erbjuds några öppningar.

Wendy Guerra föddes år 1970 på Kuba. Hon började tidigt att skriva poesi och som 17-åring tilldelades hon ett pris från Havannas universitet för diktsamlingen Platea a oscuras. Guerra har en examen i film- radio- och tv-produktion från Havannas Instituto Superior de Arte och har tidigare varit programledare för ett barnprogram. Alla ger sig av som bygger på Guerras egna dagboksanteckningar var hennes första roman. Den tilldelades det spanska Bruguerapriset och uppmärksammades internationellt. Till skillnad från Guerras diktsamlingar har inte hennes tre romaner blivit utgivna på Kuba.

Läs mer om Guerra Wendy Alla Ger Sig Av...


Sök bästa pris på Guerra Wendy Alla Ger Sig Av hos: