Grossi Giorgio Hantera Din Stress – Med Kogn…

Grossi Giorgio Hantera Din Stress – Med Kogn…
Grossi Giorgio Hantera Din Stress – Med Kogn…
Beskrivning av Grossi Giorgio Hantera Din Stress – Med Kogn…

Stress är ett av det moderna livets stora hälsoproblem. Det finns så mycket brådskande att ta itu med innan man har tid att varva ned. För det ska man ju ? sedan. Tyvärr har detta sedan en obehaglig förmåga att utebli.

Med rätt kunskap kan man sätta stopp för stressen i tid. I Hantera din stress med KBT ger stressforskaren Giorgio Grossi dig praktiska färdigheter för att kunna stressa mindre vara mer närvarande eller bara ta det lugnare. Här kan du läsa om vad stress egentligen är och hur den påverkar din hälsa och prestationsförmåga. Du får veta vad det är som gör oss stressade och hur våra tankar handlingar och kroppsliga processer påverkas såväl på kort som på lång sikt.

Med hjälp av tekniker från kognitiv beteendeterapi har Giorgio Grossi satt ihop ett steg-för-steg-program med en serie konkreta färdigheter för att bättre hantera stressen i vardagen. Här finns praktiska övningar och tekniker för att lära sig analysera sin livssituation sätta upp konkreta mål för förändring och ? inte minst ? förändra sitt sätt att tänka och agera. Förordet i boken är skrivet av den välrenommeradepsykologen ochpsykoterapeuten Anna Kåver som även är författare till flera uppmärksammade böcker.

Giorgio Grossi är filosofie doktor i psykologi forskare vid Stressforskningsinstitutet och arbetar med kognitiv beteendeterapi vid Stiftelsen Stressmottagningen i Stockholm. Han är dessutom en mycket uppskattad föreläsare och har tidigare gett ut boken I balans (2004).

Läs mer om Grossi Giorgio Hantera Din Stress – Med Kogn…...


Sök bästa pris på Grossi Giorgio Hantera Din Stress – Med Kogn… hos: