Groening Matt Simpsons Möter Futurama

Groening Matt Simpsons Möter Futurama
Groening Matt Simpsons Möter Futurama
Beskrivning av Groening Matt Simpsons Möter Futurama

De sa att man inte kunde ge ut Simpsons på Svenska men vi struntade i nej-sägarna och jantelagen och gav ut denna episka tokroliga feta upplaga av Simpsons som album OCH Serietidning No1 på köpet!
En bra present /Julklapp. Det är det första (och sista???) albumet på Svenska med Homer och de andra från Simpsons och när de möter Futurama är en skruvad historia nästan given! Ni tror inte det är sant!! Därtill i en snygg presentförpackning och inplastad.

Allt börjar med att det är val i Springfield och Borgmästare Quimby utmanas av Homers katt; Snöboll och då borde utgången vara given eller….?? När sedan hela gänget från Futurama (som utspelar sig i det 32:a århundradet) kraschar in i Simpsons värld (hur då???) och framtid och nutid möts är krisen/kaoset/det roliga ett faktum eller ska vi bara avslöja att det blir kollisioner av kolossalformat! Storyn är i vart fall så ambitiös överväldigande och så medryckande att det inte är konstigt att det behövs 208 feeeta sidor för att reda ut alltihop! Som Bonus får du (som sagt….) även serietidning nr 1. så totalt blir det 240 sidor härlig läsning när din hjärna behöver avkoppling /nedkopppling från allt vad DATA och WEB heter. Läs den!

Läs mer om Groening Matt Simpsons Möter Futurama...


Sök bästa pris på Groening Matt Simpsons Möter Futurama hos: