Granlund Rolf Word 2007 På Mitt Sätt – Ett A…

Granlund Rolf Word 2007 På Mitt Sätt – Ett A…
Granlund Rolf Word 2007 På Mitt Sätt – Ett A…
Beskrivning av Granlund Rolf Word 2007 På Mitt Sätt – Ett A…

Boken Word 2007 på mitt sätt» är min andra bok i en tänkt serie av böcker som främst handlar om hur man använder produkter från Microsoft ®.

Egentligen har jag skrivit den här boken ett antal gånger i form av så kallade User Guides» inom olika företag. Att det blivit många beror på att jag följt Microsoft Word sedan tidernas begynnelse. Word har varit mitt huvudsakliga verktyg i olika roller som IT- och Information Worker».
Dokumentet» är än idag den centrala informationsbäraren inom företag för att förklara för andra olika typer av problemställningar och lösningar typ projektplaner utredningar användarhandledningar tekniska beskrivningar organisationsbeskrivningar med mera.
Tyvärr har jag även noterat att det är få som använder Word på det effektivaste sättet. Det jag menar är att använda Word på det sätt som konstruktörerna av Word en gång i tiden tänkte sig att vi användare skulle hantera ordbehandlaren Word från Microsoft.
Word 2007 på mitt sätt» är min tolkning av hur de tänkte plus några finesser där jag tycker att de tänkt fel. Ett exempel är hur Word genom åren hanterat bilder vilket är ett kapitel i boken.
Bokens röda tråd är konstruktionen av ett normalt Dokument med de vanligaste ingående komponenterna. När du läst boken så kan du en hel del om Word 2007 och inser dessutom hur bra och enkelt programmet är.

Rolf Granlund

Läs mer om Granlund Rolf Word 2007 På Mitt Sätt – Ett A…...


Sök bästa pris på Granlund Rolf Word 2007 På Mitt Sätt – Ett A… hos: