Gerhardsen Carin Vyssan lull

Gerhardsen Carin Vyssan lull
Gerhardsen Carin Vyssan lull
Beskrivning av Gerhardsen Carin Vyssan lull

Hammarbypolisen i Stockholm står handfallna inför den brutala avrättningen av en filippinsk kvinna och hennes två små barn i deras lägenhet. Man hittar inga spår efter gärningsmannen och frågorna blir bara fler. Varför lever barnens svenske far isolerat nästan utan kontakt med omvärlden? Och hur kunde kvinnan på de små summor hon tjänade på svartstädning ha råd med en lägenhet värd flera miljoner?
Berättelsen har sin upprinnelse i någonting som hände för länge sedan när ett ungt par en solig majdag stannar till med bilen vid en kiosk för att köpa lördagsgodis till de två små pojkar som leker i baksätet.
Kriminalkommissarie Conny Sjöberg sliter hårt med utredningen med ett decimerat arbetslag. Jens Sandén lider av sviterna efter en hjärtinfarkt Petra Westman famlar fortfarande efter identiteten på den man som våldtagit henne och kollegan Einar Eriksson är försvunnen och har inte dykt upp på jobbet.
Sjöberg själv är splittrad och bestämmer sig till slut för att gå till botten med sin gåtfulla bakgrund som hans mamma vägrat tala om. En dag knackar han på dörren hemma hos sin farmor som han under hela sitt liv trott var död.

Vyssan lull är den tredje boken i Hammarbyserien och handlar om skuld och hur den påverkar människor även efter att de är borta. De två tidigare böckerna i den populära serien är Pepparkakshuset och Mamma pappa barn.

Vyssan lull är helt enkelt alldeles fantastiskt bra.Gefle Dagblad

Carin Gerhardsen går från klarhet till klarhet. Med ’Vyssan lull’ den tredje boken i ’Hammarbyserien’ visar hon tydligt att utvecklingen från första boken ’Pepparkakshuset’ till fjolårets ’Mamma Pappa Barn’ inte var något tillfällighet: Gerhardsen är redo att ta över när de etablerade deckardrottningarna som Camilla Läckberg Liza Marklund och Anna Jansson börjat tappa fart.
Kristianstadsbladet

Ja Carin är bra. Just nu är hon den främsta kvinnliga deckarförfattaren för mig.
Bokhora.se

Läs mer om Gerhardsen Carin Vyssan lull...


Sök bästa pris på Gerhardsen Carin Vyssan lull hos: