Gerhardsen Carin Mamma Pappa Barn

Gerhardsen Carin Mamma Pappa Barn
Gerhardsen Carin Mamma Pappa Barn
Beskrivning av Gerhardsen Carin Mamma Pappa Barn

Hammarbypolisen i Stockholm måste handla snabbt. På kort tid inträffar det två mord som båda hamnar på kriminalkommissarie Conny Sjöbergs bord.
En sextonårig flicka med trassliga familjeförhållanden hittas strypt på en toalett på en Finlandsfärja. Kvar finns hennes lillasyster som befinner sig i en situation ingen fjortonåring borde behöva hamna i.
Under ett joggingpass finner polisen Petra Westman ett svårt medtaget spädbarn i en buske och i närheten påträffas en kvinna utan id-handlingar död.
Samtidigt vaknar en treårig flicka en morgon och finner att hon är alldeles ensam. Hennes pappa är utomlands och alla tecken tyder på att hennes mamma har tagit lillebror med sig och flyttat därifrån. Hanna är ensam kvar inlåst i lägenheten. Och tiden går.

Mamma pappa barn utspelas under några få koncentrerade dagar i september. Med snabba klipp och högt tempo för Carin Gerhardsen berättelsen framåt och släpper inte greppet om läsaren för ett ögonblick. Boken är del två i Hammarbyserien och uppföljaren till den uppmärksammade deckaren Pepparkakshuset som sålt i över 45 000 exemplar i pocket.

En av de hittills starkaste kriminalromanerna i år.
Sydsvenskan

En bok som trots att jag inte är någon deckarfantast får mig att ligga fastlåst i soffan. Boken är spännande hemsk och går bara inte att släppa.
Hemmets Journal

Carin Gerhardsen har än en gång lyckats skapa trovärdiga personer och psykologiskt möjliga skeenden.
BTJ

Gerhardsen skriver väl och har lärt sig hur man på ett konstruktivt sätt förvillar läsaren med falska spår. Jag gillar det här.
Dast Magazine

Läs mer om Gerhardsen Carin Mamma Pappa Barn...


Sök bästa pris på Gerhardsen Carin Mamma Pappa Barn hos: