Genberg Kjell E. Handen I Flaskan – Thriller

Genberg Kjell E. Handen I Flaskan – Thriller
Genberg Kjell E. Handen I Flaskan – Thriller
Beskrivning av Genberg Kjell E. Handen I Flaskan – Thriller

Girighet är en av de sju dödssynderna. En dödssynd som kan förblinda och bringa den drabbade i fördärvet. Och girighet är också vad som har drabbat en rysk maffialedare. Han ser en möjlighet att bli ensam herre på den ryska gangstertäppan och räds inte ens risken att starta ett inbördeskrig för att nå dit.
I den här spännande thriller-romanen den tredje om den hemliga svenska anti-terrorist-organisationen Enheten får enhetens chef Ian DelCour ett tips från CIA. Ett rysk maffiagäng har lyckats komma över en amerikansk militär dator som kan användas för att målstyra missilier. Datorn är nu på väg till S.t Petersburg som smuggelgods i en svensk långtradare.
Två av »Enhetens medlemmar sprängexperten Allan Hjort och Johanna Stjerne sänds till Ryssland för att nästla sig in i gangsterorganisationen.
Bokens titel anspelar på en gammal afrikansk sägen hur man fångar en girig apa. Man lägger en frukt i en flaska. Flaskhalsen är tillräckligt stor för att apan skall få ned sin hand. Men då den griper om godsaken går det inte att få ut handen. Och den giriga apan vägrar att släppa frukten
Denna bok är den tredje i en serie om sju delar om Enheten. De två första utkom som pocket 1998. Varje del i serien kan läsas helt fristående från varandra.

Läs mer om Genberg Kjell E. Handen I Flaskan – Thriller...


Sök bästa pris på Genberg Kjell E. Handen I Flaskan – Thriller hos: