Gabaldon Diana Skugga Av Svek – Del I I

Gabaldon Diana Skugga Av Svek – Del I I
Gabaldon Diana Skugga Av Svek – Del I I
Beskrivning av Gabaldon Diana Skugga Av Svek – Del I I

I den nu klassiska romanen Främlingen gör sjuksköterskan Claire Randall en ofrivillig tidsresa från 1940-talets Storbritannien och hamnar i 1700-talets Skottland. Detta är fortsättningen på berättelsen om Claire hennes man Jamie Fraser och deras barn och barnbarn i två tidsplan.

Jamie lämnar armén och beger sig tillsammans med Claire till Philadelphia där de flyttar in hos Fergus och Marsali i ett tryckeri. De vill inget hellre än att återvända hem till Fraser’s Ridge. En eldsvåda med tragisk utgång får dem att sätta planerna i verket trots att vintern närmar sig. I Skottland har Brianna fattat beslutet att hon och barnen måste bort därifrån för att komma undan den grupp människor som är ute efter henne. När hon får ett oväntat meddelande från maken Roger är det dags för en ny resa genom tid och rum …

Skugga av svek II tar vid där Skugga av svek I slutar. Det är den briljanta fortsättningen på ett mästerverk som fängslat så många läsare. Över en halv miljon svenskar har hittills läst Diana Gabaldons episka kärlekssaga.

De tidigare delarna heter: Främlingen Slända i bärnsten Sjöfararna Trummornas dån Det flammande korset Snö och aska Som ett eko och Skugga av svek I.
Outlanderserien ligger till grund för TV-serien Outlander.

Böckerna om den brittiska sjuksköterskan Claire Randall och den skotske klanledaren Jamie Frasier har fått hängivna fans över hela världen. Totalt har hennes böcker sålt i mer än 26 miljoner exemplar.

Läs mer om Gabaldon Diana Skugga Av Svek – Del I I...


Sök bästa pris på Gabaldon Diana Skugga Av Svek – Del I I hos: